Welkom - ACV BIE Mechelen Kempen

ACV BIE Mechelen Kempen
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Welkom bij ACV op Axalta Coating Systems

Axalta Coating Systems is voor 100% eigendom van de Amerikaanse belegingsgroep "The Carlyle Group". In 2012 maakte DuPont samen met de "The Carlyle Group" bekend dat deze voormalige DuPont divisie vanaf begin 2013 eigendom zou worden van "The Carlyle Group".

Bij Axalta Coating Systems werken in hoofdzaak werknemers met een bediende statuut, van de 568 werknemers hebben slechts een 137 een arbeidersstatuut.

Op 1 februari 2013 werd de verffabriek DPC definitief overgedragen aan de Amerikaanse belegingsgroep "The Carlyle Group" die deze DuPont divisie overnam in 2012, en gaat nu verder door het leven als Axalta Coating Systems.

In 2018 heeft de directie medegedeeld dat het zijn productie activiteiten in Mechelen zal sluiten en werd een herstructurering aangekondigd. Er werd een sociaalplan afgesloten voor de ontslagen werknemers. Een klein aantal bedienden zullen nog blijven, maar de toekomst van de site in Mechelen (België)  is zeer onzeker. Alle arbeiders werden ontslagen.AXALTA COATING SYSTEMS
A. Spinoystraat 6B
B-2800 Mechelen

website Axalta Coating Systems:
http://www.axaltacoatingsystems.com/

Secretaris Axalta Coating Systems: Caroline Segers


ACV BIE Mechelen
Onder Den Toren 4 A
B2800 - Mechelen
015/71 85 30
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu